Om oss

Steen Entreprenør leverer vi alt innenfor grunnarbeider og transport. Vi har en stadig vekst i oppdrag og fornøyde kundereferanser. Vi ønsker at du som kunde skal bli fornøyd og legger derfor stor vekt på kvalitet i alt vi leverer.

Med bred erfaring innenfor grunnarbeider og transport påtar vi oss oppdrag fra privatpersoner, byggefirmaer samt privat og offentlig sektor. Vi setter gjensidig tillit med kunder og samarbeidspartnere høyt for å nå felles mål. Gjennom et tett samarbeid med dialog og koordinering mener vi dette er mulig.

For at du skal være sikker på at ditt prosjekt blir mest kostnadseffektivt som mulig, tar vi på oss hele prosjektet, om det gjelder transport, grunnarbeider, boligutvikling eller annet..

Steen Entreprenør

Michael Steen
(+47) 958 81708
post@steenentreprenor.no

Lang erfaring

Steen Entreprenør har levert grunnarbeider og transportjenester i flere år og har opparbeidet en lang erfaring innenfor flere ulike felt.

Privat

Vi kan hjelpe deg som privatperson til å få gjennomført ditt prosjekt. Fra rennonvering, hagearbeider eller andre grunnarbeider.

Næring

Vi leverer en rekke tjenster innen grunnarbeider for næring og tar på oss totale prosjekter for å levere det beste og kostnadseffektive resultatet.

Kommunalt

Steen Entreprenør har levert en rekke prosjekter for kommunen de siste årene og blir stadig benyttet til nye prosjekter.